SALADES GOURMANDES

LE SAUCISSON «APERO» :    10,00€

NOS ASSIETTES GOURMANDES:   15,50€

Assiette de Secca:   salad, tomato, beef’s Secca (maison Lovera-Entrevaux), goat cheese from Saint les Alpes

Salade des vallées : salad, tomato, goat cheese from «  la ferme des Tilleuls – Peipin »,  cheese  from Sauze, cheese from Annot (les Gastres), mushrooms (sanguins) 

Salade aquarium: salad, tomato, jumbo shrimp, prawn, octopus, tuna, anchovies

Marmite «pique-nique»: salad, tomato, warm creamy cheese in a little pot, sliced chicken and sliced ham , smoked ham potatoes

Assiette gourmande: salad, tomato, duck’s foie gras , rustic bread, onion jam, gingerbread, asparagus

Assiette découverte du pays: salad, tomato, chees from Annot, cheese from Sauze, mushrooms (sanguins), variety of local deli-meats (pork) (gourdin gaulois, caillette à l’ancienne, longe, saucisson,poitrine roulée)

Salade Transalpine: salad, tomato, toasted bread with local and gorgonzola cheese, smoked ham, (mushrooms)sanguins à l’huile

Salade «Di Bufala»: salad, tomato, « buffalo »mozzarella  cheese, longe de porc (thin sliced dreid pork) (maison Rigault -Annot)

Salade «Fajita»: fajita with chicken, chorizo and tomato, salad, tacos, mexicano sauce

La Planche : gaot and sheep cheese, perrugine and dried beef saussage, little saussage” brindille” (maison Rigault-Annot), sanguins ( mushrooms) smoked tenderloin of pork